Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU va celebrar divendres el seu acte central a la nostra comarca, amb la presència de Ramon Camp

L’hotel Pere III va ser el marc que va acollir aquest acte amb el que la coalició Convergència i Unió va voler fer arribar als seus simpatitzants i militants els motius que els porten a demanar el vot afirmatiu a la proposta d’estatut que s’ha de votar el proper 18 de juny.

El diputat i ponent a l’estatut per la formació nacionalista Ramon Camp va destacar que es tracta d’una millora en autogovern i en general de tots els aspectes que tenen a veure amb la vida diària dels ciutadans.

 

El diputat de CiU va voler respondre també als qui demanen el vot negatiu amb l’argument de tornar a negociar un nou estatut.

 

De fet Camp apuntava que la majoria considera que aquesta proposta d’estatut és positiva i millor que la que hi ha actualment, i que per tant és una oportunitat que cal aprofitar per fer un pas endavant i aconseguir que el proper 18 de juny hi hagi un gran recolzament al si.

Ramon Camp va ser presentat per el cap del grup de CiU a l’Ajuntament de Vilafranca Pere Regull, i l’acte el va cloure el diputat vilafranquí de la coalició nacionalista Joan Raventós.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: