Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU critica l’actuació de l’equip de govern en la sol·licitud de subvencions per l’Espirall

Els membres del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Vilafranca han fet aquest matí una roda de premsa al barri de l’Espirall per tal de manifestar el seu desacord per com l’equip de govern ha gestionat la presentació d’aquest barri vilafranquí a la llei de barris de la Generalitat, i en la que recordem la capital penedesenca no va obtenir ajuts.

Pere Regull, en nom del grup nacionalista, ha explicat que consideren que les coses no s’han fet bé des del principi. Primer es va vendre la il·lusió d’unes inversions de la Generalitat que no eren segures, i per solucionar unes problemàtiques al barri que venen ja de fa anys sense que l’equip de govern vilafranquí se’n preocupés, segons Regull.

 

L’altra qüestió que preocupa al portaveu de CiU és que l’equip de govern ha anunciat que invertirà 900.000€ a l’Espirall, quan en principi n’hi havia destinats 300.000. Es pregunta Regull d’on sortiran aquests diners i quina és la política d’inversions que segueix l’equip de govern.

 

Des de CiU també lamentaven que l’equip de govern presentés l’Espirall a unes subvencions per barris degradats, fet que dona a entendre que el PSC considera que aquest barri està en males condicions, i que després es mostressin satisfets de no haver assolit les subvencions per que no està prou degradat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: