Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet acollirà el concert de final de curs de l’escola municipal de música Maria Dolors Calvet

<p align="left">Dissabte a les 7 de la tarda al Teatre Cal Bolet L&rsquo;Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet presentar&agrave; el seu concert de final de curs. En la primera part hi intervindr&agrave; una mostra d&rsquo;algunes de les diferents agrupacions instrumentals que habitualment es treballen a l&rsquo;escola de música com: La Banda de música, un grup de saxos i un dels grups de corda.

<p align="left">En primer lloc l&rsquo;orquestra de corda dirigits per Joan R&agrave;fols interpretar&agrave;, entre d&rsquo;altres, una suite de jazz formada per 5 peces i amb un registre bastant diferent que el que acostumen a oferir.

A continuació una agrupació formada per saxos ens oferir&agrave; un seguit de peces sota la direcció d&rsquo;en David Miret. Per acabar la primera part, la Banda de música amb el solista de tenora convidat Sergi Raya interpretaran la sardana &ldquo;La Llevantina&rdquo; de Vicen&ccedil; Bou i &ldquo;The Flintstones&rdquo; (&ldquo;Els picapedra&rdquo;) dirigits per Cristina Gomila.

La segona part comen&ccedil;ar&agrave; amb el cor Balalaica, format per nois i noies entre 13 i 17 dirigits per Carles Sanz que tamb&eacute; &eacute;s qui fa alguns dels arranjaments de les can&ccedil;ons.

A continuació tos els alumnes de cant coral, uns 75 nens i nenes entre 8 i 12 anys presentaran la cantata HIST&Ograve;RIA D&rsquo;UNES LOCOMOT&Ograve;RES. Aquesta cantata est&agrave; escrita per a cor, narrador, i acompanyament instrumental. En aquest cas acompanyar&agrave; la cantata el grup de Combo de l&rsquo;escola format per 10 nois i noies que treballen amb el Paton Felices. Aquesta &eacute;s una cantata amb ritmes de jazz que acompanyaran als infants amb el so de saxos, flauta travessera, bateria, baix el&egrave;ctric i piano. L&rsquo;autor &eacute;s Reimund Hess i la narració anir&agrave; a c&agrave;rrec de Margarida Sans. La Roser Rios ser&agrave; l&rsquo;encarregada de dirigir-la.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: