Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui se celebra la tradicional festa dels gegants de la vigília de Corpus

Una festa que començarà a dos quarts de set de la tarda a la plaça de la vila, des d’on s’iniciarà una cercavila pels carrers del centre que acabarà , novament, a la plaça de la vila, on es farà una xocolatada i es repartirà l’obsequi geganter.

D’altra banda ja s’ha donat a conèixer l’horari de la cercavila, que recrearà en recorregut i participants la processó que antigament es feia a Vilafranca per la festivitat de Corpus. La cercavila tindrà el seu preàmbul el mateix dissabte a la missa de 8 del dissabte a la Basílica de Santa Maria, i en que els gegants i l’àliga faran l’ofrena. Posteriorment, a partir de les 9 del vespre i des de la plaça Jaume I es donarà el tret de sortida d’aquesta cercavila, que comptarà amb la participació ja confirmada del drac, diables, l’àliga antiga, els gegants, els bastoners i les cotonines.Els organitzadors recorden també que es tracta d’una cercavila on hi ha material pirotècnic, i que per tant recomanen als veïns dels carrers pels quals passarà, que prenguin les mesures pertinents; a l’igual que a les botigues de la zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: