Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Simó va ser al mercat de Santa Margarida i els Monjos per defensar el No d’ERC a l’Estatut

L’exconsellera de Benestar i Família, Anna Simó, va visitar ahir diumenge el mercat de Santa Margarida i els Monjos per demanar el No al referèndum de l’Estatut. Simó, acompanyada pel president comarcal d’ERC, Jesús Salius, va repartir díptics i va conversar amb els vianants.

L’exconsellera va explicar que, si l’Estatut surt aprovat, qui hi sortirà perdent seran les classes populars ja que “no aporta ni un euro més per tirar endavant les competències que el text transfereix”, per bé que es va mostrar escèptica pel que fa al seu compliment en constatar que després de 25 anys de l’aprovació de l’anterior Estatut encara hi ha 40 transferències pendents, i va assegurar que “no tindrem prou diners per afrontar el que el front del Sí promet”.

D’altra banda, va advertir que la relació de bilateralitat Estat-Generalitat que havia de fixar aquesta llei “ha caigut” i per tant “els petits avenços dependran de la bona voluntat del govern de torn a l’Estat”. Segons Simó, amb aquest text “no es podrà deixar de pidolar, i això voldria dir que aquests dos anys de desgast polític “no haurien servit per a res”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: