Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

16 alumnes de secundària de l’Alt Penedès participen al projecte Campus Ítaca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha renovat el conveni de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona perquè 16 alumnes dels instituts d’Ensenyament Secundari El Foix i Eugeni d’Ors puguin participar al projecte Campus Ítaca, que comença avui.

Es tracta d’un projecte socioeducatiu per a estudiants que han finalitzat el 3r curs d’Ensenyament Secundari Obligatori i té per objectiu estimular-los a continuar estudiant després d’acabar l’ESO.

Hi ha alumnes amb bones capacitats per a l’estudi però que, pel seu entorn familiar o social o per altres motius, no se senten ni atrets ni motivats per l’opció de continuar estudiant. El projecte Campus Ítaca va destinat a aquests alumnes, amb la voluntat de fer-los conscients de les seves capacitats i possibilitats.

Consisteix en una estada de 9 dies, al campus de la UAB, durant la qual els nois i les noies fan activitats acadèmiques, lúdiques i de suport a l’estudi, així com activitats de lleure.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès aporta 3.000 euros, de manera que no comportarà cap cost econòmic per a les famílies dels alumnes seleccionats per assistir-hi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: