Divendres, 23 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

144 persones assisteixen al IV sopar de germanor del programa Amics per sempre

També ahir tenia lloc a l’Hotel Pere III el IV sopar de germanor del programa de Ràdio Vilafranca Amics per sempre. L’espai de Jordi Borràs es pot sentir els caps de setmana al matí.

144 persones van omplir el menjador de l’Hotel Pere III per celebrar el IV sopar de germanor del programa Amics per Sempre, un espai conduït per Jordi Borràs en què els oients demanen la música. El programa s’emet a través de les ones de Ràdio Vilafranca cada dissabte i diumenge al matí, de 9 a 12 del migdia. Aquesta trobada dels oients es fa anualment i serveis perquè els fans del programa es puguin trobar i canviar impressions. Aquestes trobades tenen un èxit de convocatòria molt gran. En aquesta ocasió, s’han quedat fora moltes persones que volien assistir al sopar. Jordi Borràs va expressar la seva satisfacció per la resposta dels oients i pel suport del patrocinador del programa, Cal Vicentó. El sopar va servir també per felicitar una parella, la Lourdes i el Toni, que feien l’aniversari de noces i dues oients que s’anomenen Margarida ja que ahir era Santa Margarida.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: