Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

UP es reunirà amb l’Adif per exigir el pagament de les indemnitzacions per expropiacions de l’AVE

<p align="left">Despr&eacute;s de la concentració que han fet aquest matí una cinquantena d&rsquo;afectats de les comarques de l&rsquo;Alt Pened&egrave;s, Baix Llobregat i Vall&egrave;s Oriental davant la seu de l&rsquo;ADIF, s&rsquo;ha arribat a aquest acord de fer una reunió amb el cap d&rsquo;expropiacions d&rsquo;aquest ens.

Amb el lema &ldquo;L&rsquo;AVE expropia r&agrave;pid i paga lent&rdquo;, els afectats han denunciat la demora i l&rsquo;incompliment que pateixen per cobrar les indemnitzacions pels b&eacute;ns i drets de la seva propietat, dos anys despr&eacute;s de la signatura dels acords

Així doncs, el pr&ograve;xim dijous, 18 de maig, a les 11 del matí, Unió de Pagesos es reunir&agrave; amb Rodrigo Pellicer, cap d&rsquo;expropiacions d&rsquo;ADIF (Administrador d&rsquo;Infraestructures Ferrovi&agrave;ries), despr&eacute;s que avui aquest hagi adquirit aquest compromís amb el sindicat. Unió de Pagesos espera que l&rsquo;entitat es comprometi finalment a posar una data per fer efectiu el pagament pels terrenys expropiats pel Tren d&rsquo;Alta Velocitat. Davant un resultat negatiu de la reunió, el sindicat estudiar&agrave; noves accions reivindicatives.

Les reunions mantingudes fins ara amb representants del GIF (Gestor d&rsquo;Infraestructures Ferrovi&agrave;ries, actualment ADIF), han estat infructuoses, doncs les finques han estat ocupades i els afectats no han estat degudament compensats. A m&eacute;s, cal sumar la decisió de l&rsquo;ADIF de no abonar els sis primers mesos d&rsquo;interessos de demora meritats per la manca de pagament de l&rsquo;acord d&rsquo;indemnització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: