Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 800 persones surten al carrer a Vilafranca per celebrar la Champions del Barça

A partir del gol d’Eto’o, quan quedaven 14 minuts per acabar el partit els cohets de celebració blaugrana no van parar de sonar a Vilafranca.

Els coets van anar en augment amb el gol de Belletti, que donava la victòria i van continuar al llarg de la nit. Pocs minuts desprès d’acabar el partit, pels volts de les 11 de la nit, els seguidors culers de Vilafranca es van començar a concentrar en el lloc habitual de celebració, a la Rambla de Sant Francesc, al voltant del monument a Milà i Fontanals. Unes 800 persones van participar de la celebració que va discórrer en termes generals d’una forma festiva, amb molta gent jove, però amb la participació també de famílies, pares i fills, junts disfrutant de la festa. Com acostuma a ser habitual els seguidors blaugranes aturaven els cotxes que passaven per l’Avinguda de Tarragona per celebrar conjuntament el resultat. Es van llençar molts coets i algunes traques força espectacular. Tampoc hi va faltar el cava. A les celebracions també s’hi van afegir fins i tot els treballadors de la recollida de les escombraries. Tot i el to festiu no hi van faltar alguns incidents. En especial una baralla amb persecució, en la que hi va haver la intervenció de la Guardia Civil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: