Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

UGT considera que l’acord assolit amb la direcció de l’empresa Grammer no posa fi al conflicte

Davant les darreres informacions aparegudes en alguns mitjans de comunicació de la comarca, la Secció Sindical d’UGT de Grammer vol manifestar que és cert que l’empresa ha arribat a un acord amb la majoria del comitè (CCOO i la Intersindical-CSC) que atura el procés legal i evita la celebració d’un judici. Això, per a l’empresa i la majoria sindical que han signat el pacte representa la finalització del conflicte. Per a la Secció Sindical de la UGT aquest acord no només tanca en fals el problema sinó que l’agreuja, a l’hora que torpedina les condicions laborals.

A través d’un comunicat, UGT considera que l’acord a què han arribat CCOO, la Intersindical-CSC i l’empresa no reflecteix en absolut la voluntat de la majoria de la plantilla, com demostra el fet que recollissin signatures sol·licitant mesures de pressió, inclosa la vaga, contra aquests canvis i, fins i tot, demanessin la dimissió, per activa i per passiva, dels signants del pacte. A més, en diferents votacions fetes al llarg de tot el procés, més del 80% de la plantilla ha manifestat el seu desacord amb aquestes negociacions i el pacte final a què han arribat.

Des de la Secció Sindical de la UGT de Grammer, manifesten que continuaran lluitant per recuperar tot el que aquest pacte ha fet perdre i evitar, utilitzant totes les eines sindicals possibles, inclosa la vaga, nous acords que rebaixin encara més la situació laboral, i denunciaran públicament qualsevol negociació que els responsables d’aquesta rebaixa (CCOO i la Intersindical-CSC) vulguin fer per reduir encara més els drets de treballadors i treballadores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: