Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicia a Santa Margarida i els Monjos un cicle de xerrades de sensibilització ambiental

Demà a la biblioteca dels Monjos, tindrà lloc la primera xerrada prevista dins el projecte Tria Bé! , iniciativa fruit de l’acord entre Fundació Mas Albornà i el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament.

La xerrada, que rep el nom “Ecologia Domèstica”, pretén conscienciar sobre la importància fonamental que té la participació quotidiana dels individus per avançar en temes de conservació i millora del medi ambient, aprofundeix en els temes de la reducció i la recollida selectiva de residus domèstics i mostra que fa la indústria del reciclatge rere l’esforç dels ciutadans. L’acte serà impartit per José Luis Gallego, periodista ambiental i escriptor, membre de l’Associació Catalana de Comunicació Científica i col·laborador habitual de premsa, ràdio i televisió en temes de medi ambient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: