Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’Inaugura la rambla de la Generalitat, un nou espai obert al barri de la Girada

La nova rambla gaudeix de més de mig quilòmetre de zona d’esbarjo i passeig

 

La rambla de la Generalitat s’inaugurava dissabte oficialment. Juntament amb la rambla de la Girada constitueixen els dos eixos principals del barri de la Girada. El tractament d’aquesta rambla ha provocat que esdevingui una zona per a l’esbarjo i el lleure, amb jocs infantil i espais per a l’esport. La inauguració es produïa ahir a la tarda, amb un espectacle infantil a càrrec de Lluís Pinyot i la Tremenda Banda. Enmig d’aquesta actuació l’alcalde de vilafranca, Marcel Esteve, acompanyat d’altres membres del consistori va dirigir unes paraules a grans i petits. Les seves paraules van anar encaminades a convidar a tots els vilafranquins, no tan sols els veïns del barri de la Girada, a participar i gaudir d’aquest espai. Marcel Esteve també destacava la importància d’aquest nou equipament, ja que si bé el centre gaudeix de rambles històriques i que representen la tradició de Vilafranca, el creixement de la vila també provoca la creació de nous espais que cadascú s’ha de fer seus. Un bon nombre de persones van participar d’aquesta festa d’inauguració i ja van poder començar a gaudir d’aquest nou espai que guanya el barri més nou de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: