Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estrena a Vilafranca SATFF, el darrer espectacle de Damian Muñoz

La companyia de Damian Muñoz estrenava ahir a Vilafranca l’espectacle de dansa contemporània Satff. Els assatjos finals d’aquesta obra s’han realitzat a Vilafranca, formant part del pla de residències de creadors

Ahir s’estrenava a Vilafranca Satff, la darrera creació de la companyia de Damían Muñoz. Un espectacle on a través de la dansa contemporània, la música i la paraula ens parla de la necessitat de reconeixement dels nostres actes i la necessitat d’un testimoni per confirmar-nos. La comunicació, la capacitat per conèixer a l’altre i la búsqueda d’una persona que ens sigui imprescindible són alguns dels conceptes que es proposen en aquest espectacle. Sota la direcció de Damian Muñoz i Virginia Garcia, Quatre personatges es relacionen dalt l’escenari, en combinació amb la música i també la projecció.

Aquest espectacle ha estat estrenat a Vilafranca després que la companyia utilitzés Cal bolet per fer els darrers assatjos. Aquesta és una proposta inscrita dins el pla de residències de creadors de la Generalitat de Catalunya i que en aquest cas s’ha coordinat a través de la formació las Malqueridas, creacions al límit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: