Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull tornarà a encapçalar la llista de CiU a Vilafranca

El sopar per fer balanç dels tres anys de mandat va servir per presentar Pere Regull com a candidat.

Ahir a la nit unes 120 persones es van reunir en un sopar al teatre Cal Bolet per tal de recolsar la presentació de l’actual portaveu de CiU, Pere Regull, com a candidat a les properes eleccions municipals que s’han de celebrar d’aquí a un any. L’acte va servir per fer balanç de la tasca desenvolupada pel grup municipal de CiU a Vilafranca amb la projecció d’un audiovisual en el que es mostraven retalls de premsa, repassant els principals temes que la formació nacionalista ha anat desenvolupant. Els regidors actuals van adreçar unes paraules al públic i finalment el president local de CDC, Aureli Ruíz, va anunciar que Regull tornarà a encapçalar la llista. Pere Regull va anunciar l’objectiu de fer pocs canvis al cadavant de la candidatura, i el regidor, Fernando García , va posar a disposició del candidat el seu lloc a l’ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: