Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Gelida inicia aquest mes els actes del seu 25è aniversari, amb la música com a protagonista

Tot i que la data oficial de l’aniversari serà el 21 d’agost, des de Ràdio Gelida han volgut avançar alguns actes ja que aquesta data coincideix amb la festa major de Gelida, i per tant els primers actes es faran els dies 19, 20 i 21 de maig.

Com explica el director de l’emissora gelidenca, Carles Gala, els actes s’iniciaran el divendres 19 de maig amb música jazz, per tal de retre homenatge a un dels programes més veterans de l’emissora, que porta en antena des del primer dia. El concert es farà a les 10 de la nit al pati del CIC.

 

Els actes per dissabte s’iniciaran a quarts d’11 del matí amb programació en directe des de la plaça de la vila amb la presència de molta de la gent que en aquests 25 anys ha passat per Ràdio Gelida. La sala d’exposicions de l’Ajuntament acollirà també una exposició sobre aquests 25 anys de la ràdio municipal. A la tarda es farà la divuitena edició de la Funimetrada, les inscripcions es poden fer a partir de 2/4 de 5 de la tarda al passeig Rossell i Massana.

Per diumenge, dia 21 de maig hi haurà un altra concert de música, en aquest cas clàssica, a partir de les 7 de la tarda al saló d’espectacles de la Unió del Casal Gelidenc.

 

Després de 25 anys de vida Ràdio Gelida continua completament viva i els reptes de futur passen avui dia per adaptar-se a les noves demandes tecnològiques i continuar oferint al públic gelidenc ràdio de proximitat, tot en funció també de les seves demandes.

 

Aquest d’aquest mes de maig seran els primers actes de l’aniversari, però s’està preparant també un sopar amb tots els col·laboradors que es faria entre octubre o novembre; i s’està treballant per poder oferir un DVD i un llibre amb la història de l’emissora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: