Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mussaranya presenten el seu primer disc

Els Mussaranya, una formació jove de músics vilafranquins, actuaven aquest divendres a la sala La moderna, per presentar el seu primer treball discogràfic “Fins quan?”. La formació treballa metal amb tocs de hardcore, on prenen gran importància les lletres contundents i on la música es barreja amb el compromís social

 

Quatre músics formen aquest grup creat l’any 2004 i que després d’un any de treball ja han vist el resultat en un disc creat en base a composicions pròpies.

En el concert de presentació d’aquests disc van estar acompanyats pel grup Mai, una formació que també treballa el hardcore i que ja tenen un recorregut a nivell nacional, havent actuat en festivals com el Festimad.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: