Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 85 vespes seran a Vilafranca per participar en la sisena trobada del Vespa Club Vilafranca

La presentació de la trobada es va fer dimarts a la tarda, i a banda dels responsables del club, hi havia també l’artista que ha fet el cartell anunciador de la trobada i de la samarreta que es regalarà als assistents. El president del club Ricard Tenorio, considera que la trobada està ja consolidada dins del calendari dels amants de les vespes, ja que en 6 anys s’ha convertit en una de les que atreu més motos.

L’any passat van ser 137 persones i 87 vespes. El cartell que anuncia la festa és obra de l’artista basca Eva Garcés. Es tracta d’una iaia muntada en una vespa, una línia que segueix les obres habituals de Garcés, que es mostrava molt il·lusionada d’haver pogut col·laborar amb el Vespa Club Vilafranca.

 

Les inscripcions per poder participar en la trobada es poden fer fins el mateix diumenge. De manera anticipada al preu de 23€ a qualsevol oficina de Caixa Catalunya; i el mateix dia abans de la sortida a la Rambla de Nostra Senyora al preu de 25€. S’inclou l’esmorzar, el dinar i força obsequis. LA sortida està prevista a 2/4 de 9 del matí, i es farà un recorregut per la comarca per tal d’acostar-se fins a les caves Artcava, a Avinyonet, dinar a Santa Martí Sarroca i acabar novament a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: