Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 300 nens i nenes de totes les escoles de Vilafranca canten junts aquesta tarda

Per 16è any consecutiu, tots els nois i noies que fan sisè curs de primària interpretaran plegats una cantata que s’emmarca dins l’activitat “Els infants cantem, Memorial Josep Anton Casas de música a l’escola”. Enguany, els 350 alumnes interpretaran plegats la cantata que porta per títol Adultus, que ha estat encarregada i produïda per l’Auditori de Barcelona.

El compositor és Alfonso de Vilallonga, un reconegut compositor, autor de moltes bandes sonores de pel·lícules, com ara Princesas i el text de la cantata és de l’ actor Ernest Collado, que també és el narrador i el responsable de la posada en escena de la cantata.

Adultus és una cantata fresca i actual. A la primera de les set cançons Estem decidits, els cantaires diuen Acabarem de cop amb el món adult. Continua amb Val la pena fer-se gran? I al final, el narrador acaba afirmant No és fàcil trobar motius per convèncer-los. Voler créixer, avui en dia, és una qüestió de fe. Només cal fer una ullada al món”.

És, en definitiva una cantata que no deixarà ningú indiferent segons la tècnica de Cultura de Vilafranca l’ Annabel Rodríguez.

 

La cantata tindrà lloc avui, al Casal, en dues sessions: una a 2/4 de 4 de la tarda per a l’alumnat de cinquè de totes les escoles que hi participen i per a les famílies dels cantaires i l’altra, oberta al públic, que tindrà lloc a les 7 de la tarda. Totes dues sessions seran gratuïtes per a tothom.

L’objectiu que any darrera any mou l’Ajuntament a organitzar aquesta activitat juntament amb les escoles és que tots els nens i nenes, sense distinció, puguin participar d’una mateixa activitat i en siguin els protagonistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: