Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les inscripcions a la Festa Major dels Petits comencen dissabte

 

La Festa Major dels Petits presentarà diverses novetats:a proposta de la comissió coordinadora que s’ha constituït. La més destacada és l’adequació pel que fa a edats i número de participants que cada ball pot admetre per tal de garantir tant la qualitat dels assaigs com la posada en escena que amb tanta il·lusió preparen uns i altres. Aquesta adequació sortirà impresa a la butlleta d’inscripció que un cop passades les Fires de Maig es repartirà a totes les escoles de la vila i a d’altres centres socials i culturals.

Les inscripcions tindran lloc aquest dissabte 27 de maig d’11 del matí a 2 del migdia i les tardes dels dilluns 29, dimarts 30 i dimecres 31 de maig, de 6 a 8 del vespre, a l’Escorxador.

D’ altra banda, a suggeriment del ball de Nans i de la mateixa comissió, el Servei de Cultura organitzarà i finançarà un taller de construcció de nans per a tots els nens i nenes que s’inscriguin per participar en aquest ball.

També s’avança que el vestuari dels nens i nenes que vulguin ballar els Cercolets haurà de coincidir amb el vestuari que des de l’any 2004 llueix aquest ball a la Festa Major. La comissió obrirà durant els dies d’inscripció un banc de cessió de vestuari obert a totes aquelles famílies que ja no el facin servir i vulguin cedir-lo altres infants.

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: