Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca va assistir ahir a la reunió del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana

La reunió, que era el Consell General del Pacte, va servir per tal que la Generalitat passés a formar part del Pacte. DE fet. Com comentava l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve, la capital penedesenca forma part de la comissió executiva del Pacte des de fa força anys, i per tant el seu paper dins de l’associació és important.

La reunió d’ahir va servir per posar sobre la taula temes com la formació, l’actualització dels polígons industrials, posar l’activitat industrial al dia i fer una aposta ferma per una indústria de qualitat.

En aquest sentit, Esteve remarcava que Vilafranca cada cop l’agro indústria te un pes més important i que l’ajuntament vol ser en els espais de decisió en temes industrials.

 

En la reunió d’ahir, es va comptar amb la presència a banda de les administracions locals, de sindicats, empreses i institucions que estan presents al territori, com ara el Consell Comarcal, la Unió Empresarial del Penedès o els sindicats.

 

LA sessió d’ahir va servir per tal que el govern de la Generalitat entrés a formar part d’aquest Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, del qual Vilafranca forma part de la Comissió Executiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: