Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament i Vilafranca Sardanista signen el conveni per enguany

L’Alcalde de Vilafranca Marcel Esteve, acompanyat pel regidor de Cultura Joan Rios, va signar recentment el conveni pel qual l’Ajuntament de Vilafranca col.labora en les activitats que organitza l’associació Vilafranca Sardanista. Per part de Vilafranca Sardanista va ser a l’acte de signatura la seva presidenta Dolors González.

En virtut del conveni, l’Ajuntament fa una aportació total de 4.345 euros a l’Associació Vilafranca Sardanista. L’entitat, per la seva banda, s’encarregarà de l’organització de les ballades de sardanes de les diades de Sant Jordi i de l’Onze de Setembre, del 21è Aplec de la Sardana que tindrà lloc el proper 28 de maig al parc Tívoli, del Cicle d’Estiu de Ballades de Sardanes, amb un total de 6 ballades, des del mes de juny fins al mes d’agost. Vilafranca Sardanista també vetllarà per la difusió i l’aprenentatge de la nostra dansa mitjançant l’organització d’activitats i ballades al llarg de l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: