Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’agermanament de Vilafranca amb la ciutat alemanya de Bühl ha estat analitzat avui

Aquest matí a l’ajuntament de Vilafranca s’ha fet una valoració de com està funcionament l’agermanament entre la capital penedesenca i la ciutat alemanya de Bühl, que permet a associacions d’ambdues ciutats conèixer la realitat i les diferències de cada una de les zones.

L’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, i el de Bühl, Hans Striebel, han explicat el funcionament de l’agermanament i els beneficis que representa per la ciutadania i les entitats d’una banda i l’altra. Així, Esteve ha comentat que es tracta d’un agermanament molt actiu, i amb molta participació ciutadana.

 

A banda dels interessos comuns que poden existir entre les dues poblacions, hi ha un punt en que també hi ha coincidències importants com la cultura vinícola. Tant Vilafranca com Bühl participen de la xarxa Recevin.

 

Hans Striebel apuntava també que els joves alemanys que venen al Penedès poden conèixer una ciutat i una manera de fer diferents a la seva, i que els vilafranqiuns que s’acosten a la ciutat alemanya poden gaudir de les seves instal·lacions d’oci, l’oferta cultural i els paisatges i entorns naturals que envolten Bühl. A banda, cal recordar que hi ha atractius com els de Baden Baden o Strasburg que es troben a pocs quilòmetres de Bühl.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: