Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’advocat Francesc Sanuy protagonitza el tribuna oberta Vilafranca

La sessió d’aquest migdia del tribuna Oberta, que organitzen l’Ajuntament de Vilafranca amb el suport de la Universitat berta de Catalunya, ha comptat amb la participació de Francesc Sanuy. Aquest advocat, i ex conseller de Turisme de la Generalitat durant el govern de Jordi Pujol, ha centrat la seva conferència en explicar les necessitats de lligar marca amb qualitat, i fer que d’aquesta manera un producte tingui més èxit i sigui més atractiu per el públic.

En aquest sentit, i centrant la seva xerrada en el Penedès, ha comentat que hi ha grans marques relacionades amb els productes vinícoles, però que el Gran Penedès, apuntant l’opció de la vegueria pròpia, ha d’apostar per diversificar la seva marca per ampliar el coneixement entre el gran públic. Sanuy ha apuntat que una aposta important per el Penedès hauria de ser el turisme tot aprofitant el potencial que ja existeix

 

En aquest sentit de treball conjunt de les tres comarques per potenciar les possibilitats de cada una d’elles, Sanuy comentava la Ruta del Xató, una iniciativa que ja fa alguns anys que funciona i que permet d’alguna manera associar un producte, el xató, amb un territori com el Penedès.

 

En un sentit similar s’ha pronunciat el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Patro Recober, que avui presidia la jornada. El regidor vilafranquí destacava que el Penedès és un territori amb una activitat econòmica important, molt ben situat i sent una terra de pas que ha de poder aprofitar aquestes circumstàncies per promocionar-se i vendre la qualitat tant del territori com dels productes que s’hi ofereixen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: