Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Torras i Bages organitz el 3er cicle de xerrades audiovisuals sobre viatges arreu del món

Com a complement de les xerrades, durant el mes de juny hi haurà al vestíbul de la biblioteca una exposició visual anomenada “Un Viatge ple de veus”, on diferents escriptors parlen de les seves vivències viatgeres i dels seus llibres de viatges.

Les xerrades tindran lloc durant quatre dijous de juny. La primera sessió, dijous 1 de juny, anirà a càrrec de Tona Romeu i parlarà sobre “Vietnam, del Mekong a Halong”, dijous 8 de juny, “Argentina. Dels Andes a la Patagònia” a càrrec d’Àngel Ramírez, dijous 15 de juny, Montse Barrera, José Antonio Rodríguez i Joan Anton Fernández presentaran “Un tomb pels Països Escandinaus” i la darrera sessió “El Camerun, l’extrem de tots els extrem” se celebrarà dijous 22 de juny, presentat per Teresa Planas i Pere Joan Giralt. Les xerrades començaran a les 8 del vespre, estan obertes a tothom i tindran lloc a l’Espai de Lleure, situat a la planta baixa de la Biblioteca Torras i Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: