Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana vinent s’inicia la remodelació de la rambla de Nostra Senyora, de Vilafranca.

Un dels espais centrals i emblemàtics de la Vila, la rambla de Nostra Senyora, es començarà a remodelar a partir de la setmana vinent, amb una durada aproximada de vuit mesos. L’empresa adjudicatària dels treballs és la constructora FCC i el pressupost de les obres arriba a gairebé 1,7 milions d’euros.

Les obres de remodelació canviaran totalment la fesomia de la rambla de Nostra Senyora i prioritzaran els vianants. El accessos en vehicle a tot aquest sector, tant per la banda de la Font de Sant Magí com per l’avinguda de Tarragona, seran amb remunta­bles que convertiran tot l’espai en una única plataforma on els vianants gaudiran de més espai que en l’actualitat i cada espai tindrà un tractament diferenciat en el paviment.

La refor­ma canviarà també alguns dels espais propers com la plaça de Llorens i Barba i del tram final del carrer de la Parellada, entre el carrer del Pou de la Pina i la rambla de Nostra Senyora, que tindran plataforma única com la resta de l’illa de vianants i quedaran integrats a la zona. Es reordenaran també els enllaços de la rambla de Nostra Senyora amb el carrer de Santa Clara i amb l’avinguda de Barcelona, a la zona de la font de Sant Magí, i amb l’avinguda de Tarragona.

La programació de les obres preveu que els espais que afecta aquest projecte estiguin transitables per la Festa Major i que en el transcurs de les obres es puguin mantenir les terrasses dels establiments d’hosteleria de la rambla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: