Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La militància d’ERC del Penedès ha optat per dir un no rotund a l’estatut

Cubelles va acollir dimarts a la nit l’assemblea del les comarques de l’Alt, Baix Penedès i Garraf d’ERC per tal de valorar la decisió de la direcció del partit de proposar un vot nul polític en el referendum de l’estatut.

De la mateixa manera que en la majoria de les 12 asseemblees que es van fer ahir en el territori català els republicans del Penedès van decidir revocar aquesta proposta de la direcció del partit i plantejar un no rotund al pacte Mas- Zapatero. El regidor vilafranquí Joan Recasens, va assistir ahir a l’assemblea i recorda que la mecànica del partit és diferent a altres formacions, donant molta importància a la veu de la militància. En aquest sentit la militància del penedès va traslladar als consellers nacionals el seu posicionament. El cap de setmana caldrà conèixer el resultat d’aquesta consulta a la militància d’ERC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: