Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fornal acollirà una desena d’actes emmarcats dins la campanya Benvinguda Palestina

La Xarxa d’Enllaç amb Palestina aplega diverses entitats i persones que treballen per la causa del poble palestí. Neix de les associacions SODEPAU i RAI el maig del 2002.

Posteriorment s’hi adhereix el col·lectiu Palestina Resisteix del Garraf. La Xarxa cerca promoure la presència internacional de catalans a Palestina i de palestins a casa nostra. Amb aquesta darrera campanya, Benvinguda Palestina, la plataforma centra l’activitat en l’àmbit de la sensibilització i la mobilització social. Del 15 al 31 de maig La Fornal acollirà l’exposició “ Palestina, la dignitat sota setge”. També es faran diverses projeccions de films com per exemple “ Els nens d’Arna” de Juliano Mer Khamis, La Ruta 181 de Michel Khleifi i Eyal Sivan o Ford Trànsit de Hani Abu Assad. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: