Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputada Dolors Montserrat, del PP, ha parlat sobre l’Estatut i explicar la postura dels populars

Montserrat ha estat a Vilafranca per reunir-se amb la militància i els simpatitzats del PP com a presidenta provincial del partit i també Diputada. Com ella mateixa ha explicat, es tractava de fer una tasca de pedagogia per tal d’explicar el sentit del vot contrari a la proposta d’estatut que va aprovar el parlament de Catalunya el passat setembre.

Montserrat comentava que es tracta d’un text que no beneficia als catalans i catalanes, i que no és positiu per Catalunya. Per la diputada del PP l’actual estatut facilita la convivència i permet que s’hi sentin integrats tots els catalans, mentre que la proposta actual que es vol aprovar en el referèndum del 18 de juny, és excloent i només respon a una ideologia d’esquerra.

 

Els populars consideren que l’actual govern tripartit ha fet de l’aprovació de l’estatut l’eix central de la seva gestió, però que finalment sembla que serà un text només de 2 partits. Per Montserrat es tracta d’un govern dividit, i vol deixar clar que dir no al text, no és un vot contra Catalunya.

 

Dolors Montserrat apuntava també que en aquests moments la població catalana està ja cansada de l’estatut, i que cal que aquesta qüestió s’acabi, a l’igual que les disputes i desunions del govern tripartit, que des del punt de vista del populars estant paralitzant l’acció de govern de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: