Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació avaluarà la incidència ambiental d’una empresa ubicada a l’interior de Moja

En sessió de ple celebrada dimecres 26 d’abril, l’ajuntament d’Olèrdola va aprovar un conveni de col·laboració amb l’institut d’Urbanisme, habitatge i activitats locals de la Diputació de Barcelona. En virtut d’aquest conveni, aquest organisme emetrà un informe tècnic sobre la incidència ambiental d’una empresa ubicada en l’interior del nucli de Moja dedicada a l’elaboració d’embotits i xarcuteria.

L’acord aprovat detalla que s’emetrà informe sobre pudors, s’especificaran mesures correctores que, si s’escau, es poden imposar a l’activitat i es proposaran actuacions. L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, explicava que el conveni dóna resposta a les queixes veïnals fetes arribar a l’Ajuntament.

Un altre dels acords destacats presos en el ple, també per unanimitat, va ser l’aprovació provisional d’una modificació puntual del pla general en l’àmbit del polígon de Sant Pere Molanta. La modificació permet que des d’Olèrdola es facin arribar serveis a una empresa que s’instal·la al veí polígon de Sant Cugat, a canvi de compensacions que inclouen 78 mil euros per replantar vinya i compra de zona verda i l’ingrés del 45% de l’import de la llicència urbanística i d’activitats. En el tràmit d’informació pública l’aprovació inicial no va rebre cap al·legació.

El ple també va acordar incloure en la plantilla de l’ajuntament dues places d’educadores de l’escola bressol de Sant Pere Molanta que fins ara eren eventuals. Abans d’acabar l’any es preveu cobrir amb caràcter fix una plaça més.

 

Tots els grups també van donar el seu vist i plau a prorrogar un conveni amb la Diputació per desenvolupar activitats informatives i turístiques relacionades amb el parc d’Olèrdola. Un altre dels punts aprovats va ser una modificació de l’ordenança reguladora de la intervenció integral de l’administració municipal, amb el propòsit d’agilitar la tramitació de les sol·licituds de llicències. Amb l’assentiment de tots els grups també es va ratificar l’acord sobre les condicions de treball del personal funcionari de l’ajuntament.

Finalment tots els grups, llevat el PSC, que es va abstenir, van reiterar el seu suport a la proposta de vegueria del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: