Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cronoescalada amb BTT al castell és una de les novetats de la 26ena Trobada d’ Olèrdola

La diversitat de les propostes i la implicació de les entitats del municipi torna a marcar la trobada d’Olèrdola, que aquest cap de setmana celebra la seva 26ena edició. Com a acte previ a la trobada, aquest divendres, a dos quarts de 10 del vespre, s’ha programat la XIV edició del sopar d’exregidors i regidors.

Els actes de la trobada s’iniciaran dissabte, a les 5 de la tarda, amb l’arribada al castell i l’acampada general. A dos quarts de 6 de la tarda es faran activitats infantils i juvenils, que inclouran tallers, jocs esportius i un concurs de triples de bàsquet. A dos quarts de 7 de la tarda, s’ha previst una demostració dels grups de gimnàstica rítmica i aeròbic d’Olèrdola. Tot seguit es farà una xocolatada i a les 11 de la nit hi haurà un ball amb l’orquestra Almas Gemelas, que finalitzarà a les 3 de la matinada.

Diumenge, la Trobada d’Olèrdola es reprèn a les 8 del matí amb una tronada a tots els nuclis del municipi. De 8 a 9 del matí es farà la sardinada popular i de dos quarts de 9 a les 11 del matí s’ha introduït en el programa una de les novetats d’aquesta 26èna Trobada : la cronoescalada amb btt al castell. Les inscripcions es poden fer fins a les 8 del matí a l’inici de la pujada.

A les 10 del matí es farà la presentació del projecte de restauració de l’església i es farà una visita a les excavacions, a les 12 del migdia també hi ha l’ opció de fer una visita medieval pel conjunt històric.

 

El punt de màxima concurrència de la trobada es preveu que sigui de nou l’hora de la paella popular. Serà a partir de dos quarts de 3 del migdia quan es preveu que se serveixin les 700 racions amb què s’ha limitat la 18èna paella popular. Els tiquets, al preu de 5 euros, es poden comprar als establiments del municipi.

Diumenge a la tarda es podrà participar al joc de l’aigua, assistir a l’espectacle familiar “el professor ecològic” o a l’acte de lliurament de premis del concurs de dibuix i del premi Rossend Montané 2006, que distingeix a una persona o entitat que s’hagi significat en iniciatives a favor del municipi d’Olèrdola. El punt i final de la Trobada l’acabarà de posar una traca de fi de festa.

Per tal de garantir a tothom l’accés en transport públic a la Trobada i evitar col·lapses en l’accés al castell, l’Ajuntament d’Olèrdola ha ampliat el servei de bus gratuït que ofereix per a desplaçar-se des de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta fins al conjunt històric. En total s’han organitzat 6 serveis d’anada i tornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: