Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral Espinguet estrenarà "Com a ocell de vol planer", per commemorar el seu aniversari

Aquest serà se’ns dubte un dels actes més destacats del 40è aniversari de la coral infantil, i que consistirà com no podia ser d’una altra manera, en un concert. En aquesta ocasió l’obra que s’interpretarà ha estat creada per Sílvia Amigó, que ha escrit la lletra, i Toti Soler, que ha composat la música.

Des de l’Espinguet consideren que l’esforç que es fa és molt important de cara a aquesta cantata, i per tant han decidit enregistrar-la.

Per la seva banda, Amigó i Soler han reconegut que el repte de fer la cantata ha estat important, i que tot i que cada un ha fet la seva feina per la seva banda, el cert és que es coneixen força per que d’altres vegades han treballat junts. Toti Soler comentava que l’encàrrec el va sorprendre i il·lusionar al mateix temps.

La cantata es podrà escoltar el 20 de maig, a la nau Alfons XIII de Bodegues Torres; i les entrades es poden comprar a Disco Star, la taverna de l’Escorxador o els dissabtes al matí als assaigs que fa l’Espinguet a l’Ateneu Municipal.

En el concert, el grup dels grans de la coral, nois i noies de 16-17 anys, estaran acompanyats a la guitarra per el mateix Toti Soler.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: