Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Han començat les obres d’ ampliació de les voreres del carrer Migdia

El projecte afecta el tram del carrer del Migdia entre el carrer de Santa Digna i el carrer de Cal Bolet, on les voreres són molt estretes i la circulació de vehicles pot comportar perill per als vianants.

El projecte que ara es tirarà endavant consisteix en l’ampliació de les voreres fins a 1,40 m. per cada costat del carrer, deixant al mig una calçada de 2,75 m. Les cantonades d’accés al carrer del Migdia des del carrer de Santa Digna i des del carrer de Cal Bolet comptaran amb guals remuntables que faran minorar la velocitat dels vehicles que hi accedeixin i les voreres estaran separades de la calçada amb pilones metàl.liques.

Els treballs d’ampliació de voreres al carrer del Migdia han estat adjudicats per l’Ajuntament de Vilafranca per un import de 87.000 euros i està previst que les obres durin uns 3 mesos aproximadament. Inicialment els treballs començaran pel tram del carrer de Cal Bolet al carrer del Casal i posteriorment s’actuarà en el tram del carrer del Casal al carrer de Santa Digna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: