Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta l’himne del club Patí Sant Ramon

Dins els actes del 25è aniversari del Torneig Anxaneta dissabte es presentava l’himne del Club Patí Sant Ramon. Aquesta presentació es feia a Cal bolet i en companyia de molts membres que han tingut una especial vinculació amb el torneig o amb l’escola Sant Ramon

El torneig ‘hoquei Base l’Enxaneta compleix aquest any el seu 25è aniversari i per aquest motiu al llar d’aquest any s’han realitzat diversos actes. Ahir concretament es presentava l’himne del Club Patí Sant Ramon i no tant sols es va interpretar per als assistents a cal Bolet sinó que també es va enregistrar per tal d’inserir-lo en un disc compacte commemoratiu. Aquest himne ha estat composat pel Pare Joaquim Calvet i Gregori Martínez. La lletra és a càrrec de Joaquim Calvet, que ahir comentava quins aspectes havia volgut plasmar en la lletra d’aquest himne. El músic Gregori Martínez ha estat l’encarregat de composar la lletra i ahir també explicava de quina manera li va venir aquest encàrrec i la facilitat amb la que van treballar conjuntament amb Joaquim CalvetAquest himne també ha comptat amb els arranjaments de Josep Maria Guinart i la interpretació va anar a càrrec de la Banda del col.legi Pare Manyanet de Reus, sota la direcció del Pare Joaquim Alqueza. Aquesta formació però va estar acompanyada pels cantaires de la coral infantil de l’Espinguet. Aquest concert també va comptar amb l’actuació del grup instrumental de l’escola municipal de música Maria Dolors Calvet.

L’enregistrament d’aquest himne s’inclourà en el DVD editat en commemoració del 25è aniversari del Torneig d’hoquei base l’Enxaneta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: