Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es celebra la primera jornada de professors d’Anglès a Vilafranca

Per primera vegada Vilafranca ha acollit unes jornades informatives per a professors d’anglès tant de primària, secundària com d’acadèmies d’anglès. Aquestes jornades, organitzades des de l’escola d’anglès del Casal pretenen facilitar la formació dels professors i que estiguin en contacte amb les darreres novetats editorials

El Casal acollia des de primera hora d’ahir dissabte les primeres jornades de professors d’anglès. Gràcies a aquestes jornades es facilita la formació dels professors que s’havien de desplaçar fins a barceloní per rebre les darreres novetats editorials. Aquesta iniciativa, impulsada des de l’escola d’anglès del casal vol ser també un punt de trobada dels lingüistes per tal d’exposar les darreres novetats en tècniques d’aprenentatge. Lynn Durrant, una de les lingüistes i professora convidades va exposar un mètode que fa anys es desenvolupa en diversos països d’Europa i que ara es comença a implantar en el nostre país. ES tracta d’aprendre la llengua anglesa però utilitzant-la com a vehicle per aprendre alhora altres assignatures. Gerard McLorthern, un altre dels convidats a la jornada va exposar una tècnica d’aprenentatge de l’anglès però no recolzant-se únicament en el llibre de text, sinó donant vital importància als objectes que ens envolten, buscant un aprenentatge pràctic de la llengua. Finalment Montse Costafreda també va exposar un mètode d’aprenentatge de l’anglès però a través de la música i concretament de les lletres de les cançons. El vestíbul del Casal va servir com a aparador per les darreres novetats editorials del sector, comptant amb els principals editors de llengua i metodologia d’aprenentatge de l’anglès.

Des de la organització es valorava molt positivament la primera edició d’aquestes jornades, que s’esperen tornar a desenvolupar i d’una manera més àmplia en una propera edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: