Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els dijous de juny es podrà veure món, a la Torras i Bages

La Biblioteca vilafranquina i el Patronat Municipal de Comerç i Turisme organitzen el 3er cicle de xerrades audiovisuals sobre viatges arreu del món, protagonitzades per diverses persones, tant de Vilafranca com de la comarca, que explicaran els seus viatges i les seves experiències.

Les xerrades tindran lloc durant quatre dijous de juny.

El cicle comença demà amb Tona Romeu que parlarà sobre "Vietnam, del Mekong a Halong". Dijous vinent, el medionenc Àngel Ramírez farà una xerrada que ha titulat "Argentina. Dels Andes a la Patagònia". El 15 de juny, Montse Barrera, José Antonio Rodríguez i Joan Anton Fernández presentaran "Un tomb pels Països Escandinaus" i la darrera sessió, que es titula "El Camerun, l´extrem de tots els extrems", estarà presentada per tot el grup que va anar a visitar recentment el missioner Cisco Pausas, entre els quals hi ha els vilafranquins Teresa Planas i Pere Joan Giralt.

Com a complement de les xerrades, durant el mes de juny hi haurà al vestíbul de la biblioteca una exposició visual anomenada "Un Viatge ple de veus", on diferents escriptors parlen de les seves vivències viatgeres i dels seus llibres de viatges.

Les xerrades, que començaran a les 8 del vespre, estan obertes a tothom i tindran lloc a la planta baixa de la Biblioteca Torras i Bages.

Aquesta serà la tercera edició del cicle Veure Món, que va néixer arran de la celebració del Fòrum de Barcelona, i que acostuma a omplir la cinquantena de places que ofereix l’ espai de lleure de la biblioteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: