Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC del Penedès Garraf presenta la seva campanya per promoure la participació al referèndum

Rafael Roig, primer secretari del PSC a les comarques del Penedès-Garraf; acompanyat de l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve, ha fet l’explicació del que serà aquesta pre campanya de cara a l’estatut en que des de la formació socialista es vol promoure la participació dels ciutadans en aquesta cita electoral.

Des d’un punt de vista municipalista, Marcel Esteve, destacava que aquesta nova proposta d’estatut és positiva per els ajuntaments, ja que ha d’ajudar a continuar avançant en autogovern i democràcia i també en el finançament; un fet que permetrà que també els ajuntaments puguin tenir més recursos.

Tant l’alcalde vilafranquí com el primer secretari del PSC a les comarques del Penedès-Garraf, van fer una crida a la participació dels ciutadans en el referèndum, sobre tot enfocada a donar una resposta positiva al projecte presentat.

D’altra banda, Rafael Roig des la secretaria del partit va remarcar que el nou Estatut ha d’obrir nous espais de cara als propers anys, i que sigui quin sigui el resultat marcarà el futur dels ciutadans de Catalunya en els propers 25 o 30 anys.

 

Des del PSC no amaguen però, que la seva postura és favorable al nou text partint de la postura que cal donar una resposta ferma a aquells qui en els darrers anys han estat desprestigiant Catalunya.

 

Les paraules de Roig van adreçades al Partit Popular, que ha estat recollint signatures contra l’Estatut, o com comentava ell mateix a diferents dirigents populars que han lligat per exemple Estatut amb terrorisme. Des del PSC es demana que la participació en l’estatut sigui alta i positiva cap el text del nou estatut.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: