Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper 9 de Juny el club Rotary de Vilafranca celebrarà la segona Nit Solidària

Enguany estarà dedicada a recaptar fons per l’investigació en lluita contra el càncer infantil.

El Club Rotary Vilafranca ultima els detalls de l’edició de la segona Nit Solidària, una iniciativa que aquest any pretén recaptar fons per ajudar a l’equip investigador de l’Hospital Sant Joan de Déu, que encapçalat pel doctor Mora pretén seguir treballant per la curació del càncer infantil.Prop de 500 persones van participar en la primera edició d’aquest sopar, els beneficis de la qual van anar destinats a la lluita per eradicar les mines anti persona. En l’edició d’aquest any tot i variar l’objectiu de la recaptació no es varia el seu format. D’aquesta manera, el proper 9 de Juny a dos quarts de nou del vespre, el Casal acollirà un sopar espectacle i una subhasta de dos quadres dels pintors Just Nicolau i Guillem Noya.Fins al moment les ventes de tiquets pel sopar està anant molt bé, segons apunta el Rotary Club. I esperen assolir i fins i tot superar la xifra de l’any passat. També es pot participar en la recaptació de fons a través d’unes butlletes que es poden adquirir pel preu d’1 euro als establiments del Centre Vila o bé fer un ingrés a la fila zero a través del número de compte corrent de l’entitat obert a Caixa Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: