Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Museu organitza una caminada debat amb el lema de "Cerquem la història d’un paisatge"

Amb la idea de complimentar l’exposició que fins a finals de mes es pot veure a la capella de Sant Pelegrí, que es titula “Vi, territori, memòria”, i que pretén parlar sobre les actuacions terrotorials, des del Museu s’organitza aquesta caminada debat per aquest diumenge. El president del Museu, Josep Soler, comentava en la presentació de la caminada que la intenció és precisament complementar aquesta exposició i ajudar a debatre sobre qüestions relacionades amb el territori.

La passejada és oberta a tothom, i per tal de facilitar el debat i la comprensió, s’acompanyarà amb un arquitecte, dos geògrafs, un representant del sector vitivinícola, un tècnic de medi ambient, l’arquitecte municipal dels Monjos, i altres tècnics que puguin ajudar al debat.

Soler explicava que s’ha escollit Santa Margarida i els Monjos per que és un municipi que ha aplicat amb gran capacitat aquesta opció de canvi i assimilació.

 

L’actual moment del municipi, en que s’estan fent adaptacions i modificacions de infrastructures importants, i que s’estan gestionant per que siguin assumides de la millor manera, és un bon exemple del que el Museu vol transmetre a través d’aquesta exposició de la capella i d’aquesta caminada que s’organitza per aquest diumenge als Monjos.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: