Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El modernisme de l’Alt Penedès ha estat present a la fira de Terrassa

Durant el cap de setmana del 13 i 14 de maig, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès va participar en la quarta edició de la Fira Modernista de Terrassa amb el propòsit de donar a conèixer l’impacte d’aquest moviment cultural.

La Fira ofereix la possibilitat de fer un viatge en el temps i reviure el període històric comprès entre finals del segle XIX i començaments del XX. Al bell mig del centre històric de Terrassa, es va celebrar la Fira de Ciutats Modernistes, i l’Alt Penedès va disposar d’un estand al costat de ciutats i comarques catalanes com Barcelona, Manresa, Reus, Esplugues de Llobregat, Mataró, el Vallès Oriental, el Baix Llobregat, l’Alt Berguedà, etc. Al llarg del cap de setmana, es van organitzar tot un seguit d’activitats que van omplir de vida la ciutat de Terrassa i que van donar a conèixer aquell període històric. Pel que fa a l’Alt Penedès, el Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca va convidar el Ball dels Malcasats a participar-hi amb una demostració itinerant d’aquesta representació de “teatre de plaça” que va tenir lloc el dissabte pels carrers i les places de Terrassa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: