Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diputat Roberto Labandera afirma que el govern coneix la situació de l’IES Eugeni d’Ors

El passat 26 d’abril, el diputat Roberto Labandera va intervenir en la Comissió de Política Cultural del Parlament en nom dels grups que donen suport al Govern en el debat sobre la proposta de resolució presentada per CIU sobre les demandes de la comunitat educativa de l’IES Eugeni D’Ors, pel que fa al nombre de professors sol·licitats per atendre les necessitats educatives del Centre.

Labandera va dir que tan el seu grup com la resta dels grups que donen suport al Govern coneixen la situació del Centre i que comparteixen la preocupació dels pares, professionals i alumnes sobre la situació del Centre. Una situació, segons Labandera, que malauradament no és nova, que és una herència rebuda, però a la qual cal donar una resposta definitiva.

El diputat considera, al igual que la resta de portaveus del tripartit que les vies de negociació entre l’Institut i el Departament segueixen funcionant i que encara és vigent l’esperit d’entesa de l’AMPA i del Consell Escolar que va possibilitar l’inici del curs 2005-06.

D’altra banda, ha assenyalat que el Departament prepara, hores d’ara, i farà pública en el decurs d’aquest mes de maig, la plantilla de professors que correspon al Centre per al curs 2006-07. Per tant, des del PSC es considera que correspon esperar per a saber com és l’oferta per al proper curs.

 

Caldrà tenir en compte el procés de descentralització i de creació de nous centres d’ensenyament secundari a la comarca, com és el cas de Sant Martí Sarroca, per veure quin impacte pot tenir en l’organització futura dels centres en funcionament.

Labandera ha manifestat que tant el seu grup com la resta de les forces que donen suport al Govern estan disposats a treballar per solucionar les problemàtiques educatives de l’Institut Eugeni d’Ors i de la resta de centres, com ho ha fet fins ara.

Per totes aquestes raons, els diputats del tripartit van rebutjar la setmana passada la proposta de resolució presentada per la dreta nacionalista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: