Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El benefici net del Grup Caixa Penedès creix un 42,48% en els primers tres mesos de l’any

L’ entitat d’ estalvis penedesenca ha obtingut un benefici abans d’impostos de 32,68 milions d’euros en el primer trimestre de 2006, un 34,8% més que en el mateix període de l’any anterior.  El benefici després d’impostos ha estat de 23,5 milions d’euros, amb un increment del 36,9%, i el benefici net atribuït al Grup, de 23,49 milions d’euros, incrementant-se en un 42,4%.

Respecte al mateix període de l’any anterior, el total de recursos gestionats ha crescut un 25,7%, totalitzant a 31 de març de 2006 un import de prop de 14 mil milions d’euros. Els crèdits nets a clients, després d’augmentar un 28,5%, s’han situat en 11.699 milions d’euros.

La direcció de Caixa Penedès considera que en l’actual situació de forta competència i reduïts diferencials operatius, és destacable la bona evolució experimentada per tots els marges, especialment el d’explotació.

A 31 de març, l’ entitat penedesenca disposava d’una xarxa de 602 oficines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: