Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres es va fer el lliurament dels premis de la cinquena edició del concurs Vilafranca digital.

L’arxiu comarcal de Vilafranca va acollir divendres al vespre aquest lliurament de premis de la cinquena edició del concurs Vilafranca Digital, que ha posat a prova durant les darrers nou setmanes la capacitat de memòria visual entorn als elements arquitectònics que configuren la vila. Els guanydors, un any més, van ser la família Sancho París

Enguany han participat en aquest concurs 29 equips, i els guanyadors han estat els components de la família Sancho París. Daniel Sancho, en nom dels guanyadors i després de recollir el primer premi, que era una infografia panoràmica de la rambla de Sant Francesc de 61cm x 210; comentava que el concurs ha estat un any més complicat.

 

Sancho comentava que ja en les darreres setmanes es repertien la feina dins de l’equip, per tal de poder ser els primers en fer arribar els resultats a l’organització.

 

Recordem que el concurs proposava als concursants identificar fragments d’edificis o detalls dels carrers de la vila, molts d’ells que sovint passen desapercebuts als ulls de la majoria dels ciutadans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: