Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts que ve s’obren les preinscripcions per al Casal d’Estiu 2006

Per fer les preinscripcions cal adreçar-se del 16 al 22 de maig, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari de dilluns a dijous de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i de 2/4 de 5 a 7 de la tarda, i els divendres de 2/4 de 9 a 2 del migdia. Enguany com a novetat també es podrà fer la preinscipció per Internet a través de la plana web de l’Ajuntament de Vilafranca www.vilafranca.org.

Les persones interessades a demanar beques hauran de sol·licitar-les en el moment de fer la inscripció. També hi ha la possibilitat d’inscriure’s per les quatre setmanes senceres, la primera quinzena (del 3 al 14 de juliol) o per setmanes, del 17 al 21 de juliol o del 24 al 28 de juliol.

El Casal d’Estiu, que tindrà lloc entre el 2 i el 28 de juliol, és una proposta de lleure educativa i lúdica adreçats als infants d’entre 3 i 13 anys empadronats a Vilafranca, a les escoles públiques Baltà Elias i Pau Boada. Com a novetat, l’IES Milà i Fontanals acollirà els infants de 9 a 13 anys (de 4t de primària a 1r d’ESO). L’horari serà de matí, de 9 a 2. S’ofereixen un total de 300 places per a infants empadronats al municipi de Vilafranca i enguany, a diferència d’anys anteriors, no serà prioritari l’ordre d’inscripció, de forma que seran tractades igualment les inscripcions fetes el primer dia com les de l’últim dia del termini establert. Si hi ha més sol·licituds que places disponibles es farà un sorteig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: