Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns començaran, a Moja, les reunions explicatives sobre el nou sistema de recollida de brossa

A les sessions, que es faran fins el 30 de maig, s’han convocat de manera personalitzada els veïns dels 1.250 habitatges de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta. A Moja, la convocatòria als veïns dels 739 habitatges s’ha distribuït en 7 reunions diferents, que se celebraran del dilluns vinent al 23 de maig, a dos quarts de 9 del vespre, al Centre Cívic La Xarxa.

Per la nova recollida caldrà un nou cubell amb tanca de seguretat per a la separació de la brossa orgànica, que anirà identificat amb un número exclusiu per a cada habitatge. Durant la reunió, es facilitarà aquest recurs necessari i bosses compostables per a dur a terme la nova recollida. Els veïns de Moja que no puguin anar a la reunió establerta per al seu habitatge poden assistir a qualsevol de les altres reunions.

Els dies 24 i 25 de maig s’obrirà un punt informatiu, al Centre Cívic La Xarxa, per a tots aquells veïns i veïnes que no hagin pogut assistir a cap de les 7 reunions.

A Sant Miquel d’Olèrdola la convocatòria als veïns dels 170 habitatges s’ha distribuït entre el 24 i el 25 de maig, en sessions que es faran al local Social Rossend Montané. A Sant Pere Molanta, els veïns dels 342 habitatges es convoquen a reunions que se celebraran el 29 i el 30 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: