Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja organitza una jornada de sensibilització amb diverses activitats

La Creu Roja de Vilafranca, en col·laboració amb altres Creu Roja de la província de Barcelona, organitza una jornada lúdico-educativa dirigida a joves i infants, dins el marc dels diversos actes de commemoració del seu centenari a la vila.

Les activitats tindran lloc el diumenge, de 10 del matí a 2 del migdia, i es realitzaran en l’inflable de Creu Roja que estarà situat a la Plaça Penedès. Així, hi haurà un taller de discapacitats, hospital de campanya, el joc dels drets humans, parxís de medi ambient, conta-contes i un punt informatiu sobre drogues, entre d’altres. Les activitats estaran dinamitzades pels voluntaris de Creu Roja Joventut i hi pot participar tothom qui ho desitgi, tant infants com joves.

D’altra banda, coincidint amb la campanya “Sigues Voluntari per un dia” de Creu Roja, s’oferirà a tothom qui ho desitgi l’oportunitat de poder participar en aquesta activitat. Tanmateix, s’engega la campanya del Sorteig de l’Or, que permet a partir de la venda de butlletes, que la Creu Roja pugui dur a terme projectes per a les persones més vulnerables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: