Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’inaugura una exposició amb motiu del 25è aniversari del Torneig de l’Enxaneta

A dos quarts de 9 del vespre al saló de sessions de l’Ajuntament de Vilafranca hi haurà l’arribada dels representants dels equips participants , presidents de totes les federacions de Catalunya, sponsors en general i els qui han donat suport als 25 anys.

Es faran parlaments per part del President del Club Patí Sant Ramon, Josep Casanellas, Miquel Barrio, en representació de la Federació Catalana d’Hoquei, el Pare Funes, en representació de la Congregació de la Sagrada Família del Pare Manyanet, a més del president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i de l’alcalde de Vilafranca. En acabar es farà el llançament de 25 trons des del terrat de la Casa de la Vila. I tot seguit es procedirà a la inauguració de l’exposició “25 anys del Torneig de l’Enxaneta” a la Capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: