Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui, el Museu celebra el Dia Internacional dels Museus amb una intervenció al web

Enguany, la tradicional intervenció a la façana del Palau Reial a càrrec dels alumnes de l’ Escola d’Arts Arsenal tindrà lloc a la façana virtual, és a dir a la pàgina web del Museu, que ha estat remodelada recentment.

Així, per sisè any consecutiu, els alumnes de l’ Escola d’ Arts vilafranquina participen a la celebració del 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, però assumint el repte de canviar de llenguatge.

Montse Iniesta, directora del Museu, destaca que d’ aquesta manera la intervenció artística serà visible arreu del món.

 

Així, si passeu per davant del Museu podreu comprovar com a la façana tan sols llueix una gran pancarta amb l’adreça de la pàgina web, www.museudelvi.org

A banda d’ aquesta intervenció, el Museu de Vilafranca commemora el Dia Internacional dels Museus amb una agosarada proposta que han batejat amb el nom de “Tu ja ets història”.

Consisteix en plantejar-nos què voldrien poder tornar a escoltar, veure, viure, mirar o fer d’ aquí a uns anys. Pot ser una cançó, una imatge, un lloc, una veu o un objecte que el Museu conservarà per a nosaltres.

 

 

 

L’ objecte o imatge escollida es pot portar al Museu i també hi ha l’ opció de fer una foto i enviar-la per correu electrònic, a través de la pàgina web del Museu, fins el dia 29 de juny.

Tant es pot escollir un text com una imatge i tots aquests records s’ exposaran al Museu, distribuïts enmig de l’ exposició temporal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: