Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana els gegants de Vilafranca passen per la perruqueria

<p align="left">Tot i que potser no son una de les parts dels gegants en les que el gran públic presta m&eacute;s atenció, les perruques que llueixen en Ferragut i l&rsquo;Elisenda necessiten tamb&eacute; de for&ccedil;a cura per tal de tenir el millor aspecte de cara a les diades destacades. Al llarg d&rsquo;aquesta setmana les dues perruques rebran totes les atencions necess&agrave;ries per tal recuperar la seva lluentor i eleg&agrave;ncia de cara a la propera diada de corpus. Els treballs els fan a la perruqueria Eug&egrave;nia, i resulta una tasca entretinguda.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Tamb&eacute;, segons comenten les dues perruqueres, el cabell de la geganta &eacute;s d&rsquo;una mica m&eacute;s de qualitat que el del gegant, fet pel qual necessita tamb&eacute; una mica d&rsquo;atenció.

<p align="left">Despr&eacute;s d&rsquo;aquests quatre dies de feina, les dues peces del folklore vilafranquí tornen a gaudir del seu millor aspecte, i tornaran a rebre un tractament similar de cara a la Festa Major de Vilafranca.

<p align="left">&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: