Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest vespre comença la III Edició del festival de cinema de Sant Sadurní

A les 9 del vespre comença la primera de les sessions d’aquest festival internacional de cinema de la capital del cava, dedicat al mon dels curtmetratges. Organitzat per l’Associació Festival Internacional de Cinema de la capital del cava, arriba a la seva tercera edició gràcies a l’esforç dels seus promotors, ja que com explica el seu president, Rafael Jariod, a banda d’algun ajut puntual no estant rebent recolzament de les grans empreses cavistes de Sant Sadurní.

Com dèiem les sessions comencen avui, però s’allargaran fins el diumenge 14 de maig, per tal de veure 35 projeccions entre curts, documentals, migmetratges i animació. Com explica Jariod, el seu festival està oberta a la participació de tots els productes i estils, sempre i quan no fereixin les sensibilitats del públic, per això fins i tot en aquesta edició n’hi ha un de pornogràfic.

 

Precisament, el públic te una forta participació en aquest festival, ja que son els encarregats de triar els treballs guanyadors. Totes les sessions es fan al local dels Amics del Cinema de la Capital del Cava, al carrer Indústria 59. Els guanyadors es donaran a conèixer la primera setmana de juny i la cerimònia de lliurament de premis es farà el 8 de juliol.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: