Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà el juny un fòrum empresarial, centrat en màrqueting i vendes

Ahir es feia la presentació d’aquest fòrum a Vilafranca d’aquesta iniciativa que vol posar de manifest la necessitat de continuar formant-se en aquestes disciplines, com son la direcció d’empreses les vendes, des del punt de vista de la ràpida evolució que el mon del màrqueting està patint. La iniciativa parteix de la voluntat de l’empresa Contorni Caoland, i del seu màxim responsable David Boada, per tal d’acostar a les petites i mitjanes empreses de la comarca l’oportunitat de poder escoltar les opinions dels principals pensadors i estudiosos en temes de màrqueting i vendes.

Segons els organitzadors el fòrum serà un veritable espectacle ja que permetrà tenir en dos dies els veritables gurus de l’economia catalana reunits en un mateix espai.

A banda de les activitats del congrés, que es divideix com dèiem en direcció d’empreses i comercial de vendes, s’han preparat activitats paral·leles per tal de diversificar l’oferta.

 

Així, per exemple hi haurà diversos dinars i també el sopar dels premis empresa 2006, amb la intenció de reconèixer les empreses de l’Alt Penedès que es distingeixin en diversos camps com ara l’empresa més competitiva, la millor estratègia, la més innovadora, el producte més innovador, l’empresa amb més projecció exterior, la que tingui una web de comunicació millor, etc.

 

El jurat estarà format per la junta del Club de Marqueting de Barcelona, que col·labora activament en la preparació del fòrum; a l’igual que fa també la PIMEC, l’Adeg o la Fundació Pro Penedès.

Entre els ponents del congrés de direcció d’empreses destaquen noms com els de Ferran Trias de Bes, l’expresident Jordi Pujol i Lluís Bassat. Des l’organització s’espera la presència d’entre 600 i 800 persones, la majoria d’elles en el congrés de direcció d’empreses.

Les sessions es faran al Casal de Vilafranca, en la sala d’actes i la sala de cinema; mentre que a la pista de bàsquet del Casal hi haurà diversos estands d’empreses que donen suport al fòrum.

LA voluntat és que aquest fòrum es dugui a terme cada dos anys, en els que hi hagi la tecnifira que l’any passat ja va organitzar Contorni Caoland.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: